Verhuizen? Verhuis veilig en makkelijk met de Funda online adreswijzigingsdienst.

Funda introduceert een online adreswijzigingsdienst voor iedereen die midden in een verhuizing zit. Op deze manier kan het hele huishouden makkelijk en veilig een verhuizing melden aan bedrijven en instanties. De adreswijzigingen worden vanaf 5 euro uit handen genomen. Met deze dienst ondersteunt funda de mensen in het gehele woonproces en niet alleen bij aan- of verkoop.

Door een gebruikersonderzoek is het idee voor de adreswijzigingsdienst tot stand gekomen. Het bleek dat veel mensen problemen ervaarden bij het doorsturen van post en doorgeven van adreswijzigingen. Funda speelde hier op in door een gebruiksvriendelijke adreswijzigingsdienst op te zetten.

Bedrijven

Het doel van de digitale dienst is om het een stuk aangenamer te maken voor iedereen die midden in een verhuizing zit. Funda-bezoekers kunnen in de online tool de bedrijven en organisaties aanvinken met wie zij een relatie hebben: van energiebedrijven tot verzekeraars, van pensioenfondsen tot goede doelen. Vervolgens geeft funda een overzicht van de status van elke losse adreswijziging. Hierin is ook te zien aan welke bedrijven nog meer informatie doorgegeven moet worden, zoals een meterstand of een polisnummer.

Goedkope oplossing

De dienst is er voor het hele gezin: bij elk bedrijf is aan te geven voor welk lid van het huishouden de adreswijziging moet worden doorgegeven. De kosten van de adreswijzigingsdienst bedragen €5 voor 1 persoon en €10 voor een meerpersoonshuishouden. Je kunt je adreswijziging al doorgeven zodra je weet wanneer de verhuizing plaatsvindt. En doordat je uit een lijst selecteert, zie je minder snel een partij over het hoofd. Dat bespaart achteraf een hoop gedoe.

 

Bron: funda

Deel deze blog: