7 Redenen om mee te doen aan de Open Huizen Dag

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 100.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. Tijdens de laatste editie deden ruim 22.000 woningeigenaren mee. Waarom zou jij als verkopende huiseigenaar meedoen? Wij geven je 7 redenen.

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in Apeldoorn en omgeving, in jouw wijk of straat. Bovendien wordt je huis extra gepromoot. Funda heeft in de week rondom de Open Huizen Dag 11 miljoen bezoeken en 4,3 miljoen bezoeken in het weekend zelf.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van april 2017, was 12 weken later 43% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 26% verkocht.
  3. Je bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de Open Huizen Dag laat je aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 5 woningen.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen. 
  7. Na afloop kun je zien hoe je woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunnen we je woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek bespreken.

Meedoen?

Heb jij ook interesse in deelname aan de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 30 september? Neem dan contact op voor het promotiepakket.  

Deel deze blog: