Stappen aankoopmakelaar

Stap 1. Woning bezichtiging

Wij gaan met u mee, waarderen de woning en geven een aankoopadvies

Woning inventarisatie
U hebt uw nieuwe droomhuis gevonden.  Vaak breekt er een spannende, soms hectische tijd aan. Samen met uw makelaar van Buurman Makelaardij gaat u de woning bezichtigen. We inventariseren de kwaliteit van de woning en geven advies over de bouwkundige staat. Als wij zien dat het nodig is zullen we u adviseren om een bouwkundig rapport te laten opstellen.

Juridisch onderzoek
We onderzoeken de kadastrale gegevens, milieugegevens, het bestemmingsplan en bij appartementen checken we ook de situatie van de Vereniging van Eigenaren.

Waardebepaling
De makelaar van Buurman Makelaardij bepaalt de waarde en bespreekt met u voor welke prijs u de woning maximaal zou moeten kopen.

Feedback
U ontvangt  van onze bevindingen feedback en we bepalen de juiste biedingsstrategie. 


Stap 2. Onderhandelen 

Vanaf het openingsbod tot akkoord

Vanaf het openingsbod tot de uiteindelijke handtekening bewijst Buurman Makelaardij zijn kwaliteit en meerwaarde als professionele onderhandelaar. Hij onderhandelt voor u de beste prijs onder de meest gunstige voorwaarden, zoals moment van aanvaarding, mee te kopen roerende zaken en de ontbindende en overige voorwaarden. U wordt zorgvuldig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. 


Stap 3. Overeenkomst en afhandeling

Gefeliciteerd, u hebt uw droomhuis gekocht!

Als de prijs en condities bekend zijn wordt alles duidelijk op papier gezet. We stellen de koopovereenkomst zorgvuldig op volgens de richtlijnen van de NVM. Wordt de koopovereenkomst door de verkopende partij opgesteld dan wordt deze door Buurman Makelaardij uitgebreid gecontroleerd. Als de handtekeningen zijn gezet begeleiden we u tot aan de dag van de sleuteloverdracht en indien nodig ook daarna.


Koop uw nieuwe huis met meer zekerheid en schakel een aankoopmakelaar in. 
Meld u aan via het contactformulier of bel 055-5332915 voor meer informatie.