Aankoop

Koop uw droomhuis met een aankoopmakelaar

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar?

U hebt een leuk huis gezien en u wilt tot kopen overgaan. U wilt het liefst zo snel mogelijk beslissen, maar u wilt wel de juiste keuzes maken. Er zijn héél veel vragen die op u af komen en u wilt er zeker van zijn dat alles goed verloopt. Uw persoonlijke makelaar begeleidt u deskundig en professioneel bij het aankoopproces en bespaart u veel geld, tijd en zorgen.

Een huis kopen is een kunst apart

Een woning kopen doet u niet dagelijks. Het is één van de meest waardevolle aankopen in uw leven. De verkoopmakelaar behartigt niet úw belangen, maar die van de verkoper. Daarom adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in de arm te nemen die enkel úw belangen behartigt. U maakt gebruik van onze ervaring en deskundigheid,  kwaliteit, service en vakbekwaamheid. 
Een aankoopmakelaar kan u behoeden voor bepaalde misstappen.

Onze makelaars zijn ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Zo bent u verzekerd van een uitstekende dienstverlening en weet u dat uw aankoopmakelaar deskundig en vakbekwaam is. U wordt tijdens het volledige aankoopproces begeleid, vanaf de bezichtiging tot en met de sleuteloverhandiging bij de notaris. Ook eventuele nazorg is in de prijs begrepen.

Voordelen aankoopmakelaar

1. Kopen tegen een scherpe aankoopprijs en de voor u beste voorwaarden
2. Meer zekerheid door ervaren aankoopbegeleiding
3. Tijdswinst door deskundige afwikkeling van alle zaken
4. Behartiging van uitsluitend úw belang
5. U krijgt inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals: eventuele gebreken, erfdienstbaarheden, bouwkundige staat, verbouwingskosten, kosten van onderhoud

Bekijk hier welke stappen wij doorlopen als aankoopmakelaar

 

Koop uw nieuwe huis met meer zekerheid.

Maak nu een afspraak voor een woonadviesgesprek

of bel 055-5332915 voor meer informatie.